divendres, 12 de novembre del 2010

Els aliments funcionals als medis

Tal com hem dit repetidament en aquest blog, els aliments funcionals són un tema que cada cop està més de moda. Aquest fet queda reflexat en l’augment d’aparició d’aquest en els medis de comunicació.
A continuació us en deixem alguns exemples:  
1. Alimentos que "funcionan". Publicat a CNNExpansión (28/10/2010)

2. El CTNS facilita las evidencias científicas para que la EFSA apruebe un alimento como funcional. Publicat a Interempresas (4/11/2010)

3. Tertúlia de TVE a Debate: Alimentos funcionales. Emès el 18/06/2010)
Hi participen Jesús Contreras, director de l'Observatori d'Alimentació de la Universitat de Barcelona; Pablo Saz, metge coordinador del Postgrau sobre Medicina Naturista de la Universidad de Zaragoza; i Arján Geerlings, investigador de l'empresa Puleva:


Creiem que comunicar no és només emetre informació, sinó també conèixer com el receptor l'ha percebuda i la seva opinió sobre el tema. Així doncs, estem molt interessats en què, a part de comentar les entrades que li han resultat més interessants, contesti la següent enquesta.

Pulsa aquí para contestar la encuesta

Moltes gràcies.

13 comentaris:

  1. Gracias la información esta muy completa y fácil de entender

    ResponElimina
  2. Muchas gracias por la informacion esta muy util!!!

    ResponElimina
  3. la informació està ben explicada i és fàcil d'entendre com han dit més amunt, m'agrada!

    ResponElimina
  4. gracias por la informacion!!!

    ResponElimina
  5. Me gusta mucho. La verdad, debo tratar de adivinar algunas cosas que no están escritas en Español, pero no importa, se entiende porque ambos son idiomas transparentes. Debería estar en ambos idiomas, si no hay problema :)

    ResponElimina
  6. Molt bé!!!:)
    Està tot molt clar i molt entenedor!!

    ResponElimina
  7. Crec que en general està molt bé. La única pega que li puc trobar és que no sigui sempre en el mateix idioma (tot en català o tot en castellà). Però bé, entenent els dos idiomes la informació és molt bona i clara.

    ResponElimina
  8. Molt clar i entenedor.

    Només un suggeriment: afegir l'opció "CAP"/MAI" a la pregunta 7 de l'enquesta per als qui no en consumim mai

    Anna

    ResponElimina
  9. Abans de la lectura d'aquest blog desconeixia els aliments funcionals. Ara tinc la informació necessària gràcies al rigor i la claredat de la informació del blog.

    ResponElimina
  10. muy importante, sobre todo se ve como se ha avazado en la manipulacion de los alimentos, en este caso para hacer un bien a la humanidad ya que uno puede encontrar muchos componentes que son importantes para e cuerpo en un solo alimento

    ResponElimina
  11. és difícil trobar tota aquesta informació referent a aquest tema en un mateix servei web! Moltes gràcies per facilitar-ne l'accés! és una pàgina que resulta realment explicativa i sobretot, molt útil!
    gràcies!
    IGM

    ResponElimina
  12. Anna vostè té raó, falta l'opció de Cap/Mai a la pregunta 7 de l'enquesta. Demanem disculpes per l'error i suggerim que, les persones que respondrien aquesta opció, deixin la pregunta en blanc.

    Gràcies!

    ResponElimina
  13. Estem molt contents de la rebuda que ha tingut aquest blog i que l'hagin trobat interessant, però el que més ens enorgulleix és que els hagi estat d'utilitat per entendre què són els aliments funcionals i també la seva participació activa mitjançant comentaris o la relaització de l'enquesta. De fet, és així com una activitat de divulgació científica esdevé realment útil.

    Moltes gràcies per la seva participació!

    ResponElimina